Sign up
Seinäjoen taidehalli

Koira-krokii (aikuisille)

Seinäjoen taidehalli, Itikka
Nyykoolinkatu 25, Seinäjoki

Kesto: 60 min
Hinta: 10€
sis.palvelumaksu
Croquis eli ”krokii” tarkoittaa nopeaa luonnospiirustusta, joka piirretään elävästä mallista. Tässä työpajassa malleina toimivat Etelä-Pohjanmaan Lukukoirat ja Kaverikoirat! Krokiita piirtäessä malli on paikallaan lyhyen ajan, muutamista kymmenistä sekunteista minuutteihin ja asento pyritään piirtämään annetussa ajassa. Piirtäminen on hauskaa ja aluksi haastavaakin. Näihin työpajoihin lisämausteensa tuovat tietenkin malleina toimivat koirat.
 
Huomioithan, että et voi osallistua, jos olet allerginen koirille. Työpajassa toimitaan elävien eläinten kanssa. Työpajaan mahtuu 10 osallistujaa. Työpaja on suunnattu aikuisille. Piirustusmateriaalit saat Taidehallilta, mutta voit toki ottaa mukaan esimerkiksi omia kyniä niin halutessasi. Työpajan kesto on 1 tunti.
 
Seinäjoen taidehalli noudattaa toiminnassaan annettuja ohjeita ja linjauksia koronaviruksen leviämisen ehkäisyyn liittyen. Turvallisuus on meille tärkeää. Tiedotamme mahdollisista muutoksista ja tarkemmasta ohjeistuksesta työpajoihin liittyen tarvittaessa.
 
Työpajat järjestetään yhteistyössä Etelä-Pohjanmaan Kaverikoirien ja Lukukoirien kanssa.
Sign up

Timetable31.10.2020-31.10.2020

  • Available
  • Limited
  • Sold Out
  • Cancelled
  • Sales blocked
  • Sat 31.10.2020 12pm
    Koira-krokii (aikuisille)
    10 €
Seinäjoen taidehalli Nyykoolinkatu 2560100 Seinäjoki www.seinajoentaidehalli.fi/etusivu